Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Хто би там не був, Зеленський чи інший президент, але я хочу, щоб ми вимагали найближчим часом від сьогоднішньої влади чесної прозорої реформи судової системи. Або ми це робимо, або у нас немає майбутнього», - підкреслює Георгій Біркадзе.

На думку експерта, в Україні є 2 людини, якими можна дійсно захоплююся, – це Зеленський і Залужний. У цьому плані, міркує він, не хочеться розчаровуватися чи помилятися, хочеться довіряти президенту, який пообіцяв обов’язково провести реформу судової системи. А так, стверджує експерт, у нас не буде нічого, аби добути справжню перемогу.

«Так, контрнаступ буде, я впевнений, і ми переможемо у цій війні, але нам потрібно обов’язково перемогти у країні, нам потрібно перемогти корупцію у вищих ешелонах влади. Як можна було затримати голову Верховного суду із хабарем? Ви розумієте, наскільки у нас прогнила система?», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ступак пояснив, чого росія добивається своїми ракетними обстрілами.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, із ким сьогодні Україні треба будувати відносини і вести торгівлю.