Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

«Підвищення тарифів на електроенергію для побутових споживачів очікується у червні, проте його можуть перенести ще на місяць. У Верховній Раді назвали нову вартість кіловату. Пишуть, що в енергетичній системі дуже важка ситуація і мережі потрібно відновлювати, але для цього потрібні гроші», - повідомляє Катерина Котенкова.

Як вона розповідає, Заступник голови Комітету ВР з питань енергетики та житлово-комунальних послуг ВР Олег Семінський заявив про неминучість підвищення тарифів на світло. Також, додає журналістка, він спрогнозував, скільки українці будуть платити за цю послугу влітку, припускається, що тариф встановлять єдиний, один для всіх споживачів – 2, 85 грн за кіловат.

«Однак він каже, що підвищення тарифу відстрочать ще на місяць, що говорить про те, що уряд ставиться із розумінням, намагається забезпечити максимально плавний перехід на нові умови користування послугою», - пояснює Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов пояснив, що сьогодні Україні передусім потрібно розуміти, яким буде наше майбутнє, яка стратегія, куди ми йдемо, інакше нічого так і не зміниться.

Також Знай.ua писав про те, що Дубчак розповіла, яка покінчити з російським контентом в Україні.