Про це вона розповіла на каналі «PeopleLife».

російський опозиціонер Мальцев сказав, що путін змінив усіх генералів у ракетно-ядерних військах, змінив на тих людей, які точно готові натиснути на кнопку. Це правда? І чи є зараз ризик застосування ядерної зброї у відповідь на атаку москви?

Правда на 99%. По-друге, він поставив людей саме відморожених. Відморожені – це означає, що про совість і честь ми не говоримо, навіть про людський чинник, що йдеться не лише про тих, по кому ви б'єте, а й про сусідні країни, прилеглі до територій, там теж люди. Тобто ті, кого він найняв, повністю відморожені.

Дурень - це означає, що він сам не володіє ситуацією. Тобто йому сказали – він зробив. Чи правда? Правда. Чи можуть вони натиснути на цю кнопку? Можуть, бо саме такий контингент підбирав. Завжди людина має якусь кнопку, паузу, коли включаються її особисті якості. А тут немає ні кнопки, ні якості, просто йде фраза «відморожені особи».

А чи є ризик застосування?

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Від цього моменту і на 3 місяці подивимося. Ризик є. Не можу сказати «ні», тому що тут жінка з кішкою, а жінка з кішкою – це завжди якийсь удар у спину, це завжди щось нишком. Чи є ризик? Так, і великий, правда.

Чи можемо ми дізнатися про місце цього удару в спину?

Це місце біля води, там, де багато людей, гостей. Причал, порт, туди-сюди щось возять, щось продають. Мені чомусь на думку спала Одеса. Я питаю про Одесу – перевернутий Ієрофант. Це означає, що якраз не за правилами, саме в Одесу ніхто нічого не чекає. Це означає, що ми правильно позначили місто. Ми ж сказали про удар у спину, про місто, куди взагалі, по суті, ніхто не думає.

Але це не даність, це плани, які можуть здійснитись, якщо ми їм дамо збутися. Я до того, щоб люди не боялися, бо, якщо вони боятимуться мало, це погано, треба боятися багато, тоді вони переживуть це в голові.

Потрібно боятися багато, тобто береженого Бог береже? Ви про це?

Коли людина сильно боїться, вона переживає це у своїй голові. А Всесвіт так влаштований, що все одно, де – в реальності чи в голові. Людині не однаково, а Всесвіту однаково. Вона просто настільки буде емоціювати, що це проживе. А якщо вона проживе це в голові, то баланс вирівняється і все, ми вийдемо в нуль.

Як там у них що станеться, хто кого з'їсть чи не з'їсть, нас не цікавить. Але ми знаємо, що в нас туди, куди вони хочуть випалити ядерну зброю, цього не станеться. Але ми не повинні знати, що це не станеться, ми маємо боятися. Коли людина боїться, вона проживає це в глибині себе. Коли вона мало боїться, вважайте, що зовсім не боїться. Це так працює, так влаштований Всесвіт.

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що президент, який любить свою країну, не повинен залишатися при владі довше двох термінів.

Також Знай.ua писав про те, що Капуста розповів, коли закінчаться диверсійні вилазки та розпочнеться контрнаступ.