Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як розповідає гість програми, більшість диверсійно-розвідувальної роботи – це робота саме на мінусі, захід у тил ворога. Також він зазначає, що насправді будь-яка людина, яку ви зустрічаєте на ворожій території або навіть на своїй, потенційно, є така вірогідність, співпрацює з ворогом, і до цього потрібно готуватися.

«Якщо хтось потрапляє на територію курської області чи будь-якого іншого регіону рф, перед цим він проходить спеціальну підготовку. Він вивчає повністю географію регіону, історію, соціальне становище, зокрема такі моменти, як лексика, суржик, якщо там так розмовляють, ідіоми», - пояснює «Мадж».

Тобто, констатує він, перед заходом у тил ворога бійці мають матюкатися між собою, використовувати ці ідіоми, а також гортати локальні новини, щоб бути в курсі всього, створити собі легенду, звідки ти, куди йдеш, де живеш і на якій вулиці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Корнієнко заявив, що із новим поколінням зміниться і електоральне коло, і майбутня політика України.

Також Знай.ua писав про те, що Близнюк розповів, чи потрібна нам сьогодні альтернатива єдиному телемарафону.