Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченко.

На думку експерта, звичайно, нам не потрібна маса телеканалів, але глядач все ж таки повинен мати якийсь вибір, має бути можливість бачити різні точки зору.

«А чи виправдано під час війни, інформаційного впливу ворога, ІПСО, величезна кількість різних точок зору, які проконтролювати в онлайні неможливо? Хто у нас контрольну функцію здійснює? Нацрада. Через пів року після порушення дає штраф. А як це контролювати?», - запитує Олексій Буряченко.

Як пояснює гість програми, це робота Національної ради з питань телебачення, вони прекрасно контролюють, вони все моніторять, у них є цілі відділи. Звісно, констатує він, потрібно боротися із такими ситуаціями, коли ворог дає гроші і через якогось бізнесмена створює типу незалежне телебачення, де говорить все, що завгодно. А для цього, додає журналіст, існують певні контрольні органи і законодавство.

«Але відсутність конкуренції означає, що монополіст, монополізуючи ринок, може давати неякісний продукт або тільки одну точку зору, а глядач, як не крути, починає йти в альтернативу. А альтернатива – Ютуб, де купа сєпарських каналів, проросійських каналів, згадайте Шарія і всіх цих блогерів, які фактично возили Україну мордою по землі», - пояснює Олександр Близнюк.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в СБУ склали підозру бізнес-партнеру Коломойського за виведення 600 мільйонів гривень.

Також Знай.ua писав про те, що Якименко розповів, як визначати ідентичність людини.