Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«І депутати, і мери чомусь думають, що вони прийшли до влади і 4 роки можна курити бамбук, нічого не робити і від схем прикурювати. Не вгадали. У нашій країні прийшов новий час, тому, шановні корумповані чиновники, ваш час закінчився. Повірте, найближчим часом ви побачите, що народ з вами зробить. Коли будуть вибори, ви підете туди ж, куди пішов російський воєнний корабель, і вам там місце», - заявляє Георгій Біркадзе.

Як підкреслює експерт, вони відповідальні за місто, і нічого у нас не зміниться, поки будуть такі мери, які хочуть сидіти у своїх кріслах по 2, 3, 4 терміни, вважаючи, що посада – це їхній спадок. На його думку, в Україні однозначно потрібно видати закон, згідно із яким більше 2 термінів ніхто не може знаходитися на одній і тій же посаді.

«Ні у Верховній раді, ні мери міст. Куди не подивишся, всі мери і всі міліонери. Дерибанять землю, повна корупція», - констатує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Близнюк розповів, чи потрібна нам сьогодні альтернатива єдиному телемарафону.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, скільки грошей виділили Києву на бомбосховища і чому вони закриті.