Про це він розповів на своєму каналі.

«Навіщо говорити про путіна, якщо він стає жалюгідним. Він просто починає виглядати жалюгідно, і я не розумію, чому цього взагалі не помічає російське суспільство, якщо таке ще існує», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, також дивує те, що російські еліти ніби не помічають, що путін став слабким і жалюгідним. Як зазначив Дмитро Співак, настав час помітити вже, що російський так званий ватажок, який ще недавно мав хоча б якийсь вплив у світі, зараз виглядає таким слабким.

«Путін сьогодні виглядає жалюгідним, слабким, ображеним, приниженим і таким, що програв. Він взагалі не розуміє, як йому вирулити звідси», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Ростислав Балабан розповів про ефективні методи психологічного тиску на росіян: «Якщо буде вбивство, всім буде байдуже».

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман пояснив, чому керівництво росії останнім часом багато жартує: «Такого огидного гумору ви не бачили ніколи»