Про це він розповів на своєму каналі.

«Чим зайняте російське керівництво? А подивіться нещодавній виступ путіна, це жахливо. Жахливо в тому сенсі, що такого огидного гумору ви не бачили ніколи. Просто сидить людина, керівник великої за територією країни під час війни, коли гинуть його громадяни, коли загинуло вже 200 тисяч російських військових, і жартує», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, путін – справжній клоун, і те, що він говорить під час своїх виступів, – це просто словесне збочення. Як зазначив Михайло Шейтельман, після всіх поразок російської армії в Україні путіну вже нічого й не залишається, окрім як жартувати.

«І вони кинулися всі жартувати. Жартує путін, жартує лавров, жартує медведєв. Усі вони намагаються постійно жартувати. Російське керівництво постійно жартує, але нам не смішно взагалі», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Ростислав Балабан розповів про ефективні методи психологічного тиску на росіян: «Якщо буде вбивство, всім буде байдуже».

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Постернак розповів, чи можуть еліти вплинути на кремль після атаки москви.