Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Російський світ, цей «рускій мір» зовсім інший. Умовно кажучи, якщо там будуть трагедії, вбивства, смерті в Тагілі, Якутії, Дагестані чи будь-де, це взагалі ні на що не впливає. Більше того, навіть якщо якісь трагедії будуть, наприклад, у санкт-петербурзі, то, можливо, якась лише інтелігенція щось і скаже», - повідомив Ростислав Балабан.

За словами політичного експерта, населенню рф і російській владі буде абсолютно байдуже, вони ніяк не відреагували б на будь-які такі ситуації. Як зазначив Ростислав Балабан, щоб здійснити потужний психологічний тиск на російську владу й населення, потрібно насамперед психологічно тиснути на політичну еліту рф і їхні родини.

«Якщо це буде вбивство російського олігарха, вбивство вчителя російського, всім буде байдуже. Але українці не закликають до крові, це має бути психологічний тиск», - заявив Ростислав Балабан.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Подорожній розповів, як російські опозиціонери ставляться до «РДК» і легіону «Свобода Росії».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому в росії так і не розповіли, звідки були запущені дрони на москву.