Про це він розповів на своєму каналі.

«Москвичам під час цієї атаки навіть сигнал повітряної тривоги не ввімкнули. Тобто це зі зрозумілих причин характерний момент, який свідчить про ставлення російської влади до москвичів. Щоб жодної паніки не було, вирішили не вмикати тривогу. За заявами було зрозуміло, що цієї стратегії дотримуються», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, влада в росії починає переконувати москвичів, що ППО відпрацювала в штатному режимі, жодних проблем та причин для паніки немає. Як зазначив Борис Тизенгаузен, досі в росії не були озвучені версії, звідки були запущені ці літальні апарати.

«Якщо це було зроблено з московської області, тоді виникає питання, чим тоді в росії займається ФСБ. Якщо це не був запуск із московської області, то можна зробити висновок, що ці літальні апарати подолали сотні кілометрів та не зустріли на своєму шляху жодної системи ППО», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Постернак розповів, чи можуть еліти вплинути на кремль після атаки москви.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак прокоментував атаку безпілотників на москву: «Демонструють усьому світу слабкість ППО».