Про це він розповів на своєму каналі.

«Те, що в москві палає, - це точно, і те, що ці дрони пролетіли дуже багато, щоб долетіти до москви, і ніхто їх не збив, - це точно. Ці дрони демонструють усьому світу, м'яко кажучи, слабкість російської ППО. Ще рік тому це навіть уявити було неможливо», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, жоден росіянин навіть у страшному сні не міг собі уявити ще нещодавно, що росію атакуватимуть масово безпілотники. Як зазначив Дмитро Співак, ці дрони дають сигнал сьогодні всім росіянам збирати валізи та тікати з росії.

«Ці дрони демонструють російському суспільству, що війна – це не десь там, в Україні, а вона завжди може прийти і до їхнього дому», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, потрібна сіра зона на території рф: військовий Святослав Дубина пояснив, чому прикордонні області у постійній небезпеці.

Також Знай.ua повідомляв про страх і пацифізм: Іван Ступак пояснив, чого росія добивається своїми ракетними обстрілами.