Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«російському керівництву абсолютно по барабану настрій серед заможної публіки, серед економічних кіл, тощо. Їм головне, щоб була лояльність правоохоронної системи і щоб за допомогою громадських інструментів контролювалася громадська свідомість у потрібному руслі. Власне, із цим путінська КДБшна система справляється зараз на 90%», - пояснює Олег Постернак.

За словами політтехнолога, ми можемо скільки завгодно розповідати, що в російській еліті назріває змова, що в російській еліті розкол, що у путіна кілька двійників і чи він живий узагалі, що росіяни починають поступово охолоджуватися в питанні війни - все це не має ніякого значення без 2 речей. Як він стверджує, лише 2 процеси здатні суттєво змінити стан справ у росії.

«Перше – це змова серед військової верхівки російської федерації, здатної перекинути щупальця КДБшної системи та відсунути ключові спецслужби від управління шляхом військового перевороту, умертвіння путіна, тощо», - розповідає Олег Постернак.

А другий процес, продовжує гість програми, – це контроль над думками. Як він пояснює, якщо у росіян буде доступ хоча б до якихось альтернативних джерел інформації, то надія на врівноваження та балансування думок таки є передаргументом для того, щоб запускалися якісь демократичні процеси.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тиха розповіла, що зараз із лукашенком.

Також Знай.ua писав про те, що Ступак пояснив, чого росія добивається своїми ракетними обстрілами.