Про це він розповів на своєму каналі.

«Треба не забувати, що війна триває понад 9 років, пішов 10 рік, бо деякі чомусь роблять відлік із 24 лютого 2022 року. Складається враження, ніби раптом почалася війна», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, всі українці повинні пам'ятати, що війна триває з 2014 року, хоч її й не було офіційно оголошено. Як зазначив Святослав Дубина, дуже важливо аналізувати усі помилки під час війни, робити ревізію після кожного бою, робити висновки.

«Я думаю, що необхідно зробити аналіз того, що сталося за останні 10 років і що сталося за останній рік війни», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, економіст Павло Вернівський заявив, що Україна має проблеми зі зброєю: «Обмежує наші можливості».

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура пояснив, як змінилося українське суспільство: «Народ ніколи не буде таким».