Про це він розповів на своєму каналі.

«Я хочу сказати, що зараз, дійсно, українське суспільство, яке бореться за своє виживання, український народ уже ніколи не буде таким», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, український народ ніколи не буде толерувати такі випадки, як, наприклад, із п’яним суддею, який на швидкості збив українського військовослужбовця. Як зазначив Олександр Качура, зараз потрібно продемонструвати, що такі випадки не залишаться без уваги, що всі винні будуть притягнені до відповідальності.

«Повинні розуміти всі ті «вовки в мантіях», що за всі корупційні правопорушення або ось такі випадки будуть нести відповідальність», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, можна тільки відбитися: публіцист Анатолій Якименко розповів про статус жертви під час війни і чим він небезпечний.

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе пояснив, чому без реформи судової системи у нас не буде перемоги.