Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«У нас є дві головні проблеми. Якщо розділити ці складові, то виходить, що у нас є західна зброя і є зброя наша. Головна проблема західної зброї полягає в тому, що її мало і використання цієї зброї обмежене», - повідомив Павло Вернівський.

За словами економіста, західну зброю не можна використовувати за межами України, тобто задля знищення військових цілей на території рф, і це ускладнює ситуацію. Як зазначив Павло Вернівський, ця ситуація найближчим часом навряд чи зміниться, тому Україна мала б подбати про виробництво власної зброї задля цього.

«І це дійсно суттєва проблема, яка нас обмежує, наші можливості. Але якщо ми кажемо про українську зброю, то в нас є проблема в тому, що ми не можемо організувати виробництво», - заявив Павло Вернівський.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний аналітик розповів, чи змусять кремль удари дронів по москві припинити війну.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, як можна наблизити нашу перемогу: «Швидше закінчиться, якщо…».