Про це він розповів на своєму каналі.

«Урок цієї весни, урок понад року з початку повномасштабної війни був винесений, і секта 2-3 тижнів померла. Усе більше людей усвідомлює, що ця війна надовго», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, війна насамперед залежить від згуртованості українського народу, від спільних дій українського суспільства, влади нашої держави й західних партнерів. Як зазначив Святослав Дубина, що сильніша ця згуртованість, то швидше може закінчитися війна. Ми всі маємо зараз працювати на перемогу України.

«Війна швидше закінчиться, якщо українці, наша влада й Захід будуть більш рішучі у своїх кроках», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт Ростислав Балабан розповів про ефективні методи психологічного тиску на росіян: «Якщо буде вбивство, всім буде байдуже».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, навіщо росія зараз намагається застосувати у війні доктрину Дуе: «Наземних операцій не буде».