Про це він розповів на своєму каналі.

«Чому це відбувається, чому саме зараз, яка мета цих атак? Справа в тому, що у недоімперії виник психоз, там виникла практично фобія українського наступу. Вони його настільки бояться, що навіть почали підривати мости на кордоні на своїй території», – повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, така метаморфоза сталася в головах тих, хто ще нещодавно збирався брати Київ за три дні. Як зазначив Олександр Кочетков, росіяни бояться нашого контрнаступу настільки, що хотіли б зробити все, щоб він взагалі не почався. Для цього вони намагаються застосувати доктрину Дуе.

«Ця доктрина виникла після Другої світової війни. Доктрина говорить, що в майбутньому для нас у сьогоднішній війні наземних операцій не буде, а перемога досягатиметься за рахунок переваги у повітрі», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому в росії так і не розповіли, звідки були запущені дрони на москву.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик розповів, чи змусять кремль удари дронів по москві припинити війну.