Про це він розповів на своєму каналі.

«Підрив Каховської ГЕС я не назвав би «чорним лебедем». «Чорним лебедем» зазвичай називають події, на які ніхто абсолютно не чекає, вони відбуваються і повністю змінюють всю ситуацію, яка розвивалася. Далі йдуть абсолютно непередбачувані сценарії», – повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, незважаючи на те, що підрив Каховської ГЕС – це масштабний теракт із масштабними наслідками, це ніяк не змінить перебіг війни, не вплине на ситуацію на фронті.

«Це скоріше «сірий лебідь». Так, подія дуже масштабна, подія дуже впливова, і наслідки її, на жаль, для мирних жителів насамперед відчуватимуться ще роками», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Микола Томенко нагадав минулі злочини росіян: «Вчителі підірвали Дніпрогес, учні – Каховську ГЕС».

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман розповів, як вирішити усі територіальні конфлікти, розв'язані росією.