Про це він розповів на своєму каналі.

«Є головна мета, яку вже чітко окреслили і на рівні керівництва кремля, оточення путіна, і на рівні експертної спільноти. Там почали обговорювати, що, якщо не зможуть захопити Україну, то її треба зруйнувати», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, росія зрозуміла, що захопити Україну їй уже не вдасться, тому вирішила зруйнувати якнайбільше українських заводів, завдати шкоди нашій економіці, змусити більшу частину населення виїхати з країни, знищити сільське господарство України.

«Тобто вони хочуть знищити Україну, щоб Україна не змогла бути якоюсь вітриною, якоюсь зримою альтернативою для російського виборця, щоб він не подумав, що зміна влади – це добре. Це ті речі, яких кремль дуже боїться», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський повідомив, хто стоїть за підривом Каховської ГЕС: «Взяли це все під контроль».

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Левусь розповів, чи можна порівняти підрив Каховської ГЕС з ядерним ударом.