Про це він розповів на своєму каналі.

«У соцмережах з'явився пост іноземною мовою, в якому написано, що підрив Каховської ГЕС – це екоцид, це черговий злочин слідом за повномасштабною агресією проти України, і росія має понести відповідальність та покарання за те, що вона вчинила», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, цей пост належить не відомим західним політикам, а екоактивістці Греті Тунберг. Як зазначив Михайло Шейтельман, її підтримка важлива для України, тому що має велику аудиторію, яка завдяки цій публікації почує про злочини росії.

«У неї аудиторія – 5 мільйонів людей. Ось ми говоримо, що росія через свій канал «Russia Today» впливає в усьому світі, розповідає фейкові новини, але в них лише 3 мільйони підписників, а в Грети Тунберг – 5 мільйонів. Тому одна дівчинка впливовіша у цьому світі, ніж «Russia Today» на чолі із симоньян», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Левусь розповів, чи можна порівняти підрив Каховської ГЕС з ядерним ударом.

Також Знай.ua повідомляв про смерть, хімікати, воду в Крим: Георгій Біркадзе розповів про можливі наслідки підриву Каховської ГЕС.