Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Доктрина випаленої землі прописана на генетичному рівні, вона прописана, детермінована в геномі нашого ворога. Але я б не розглядав підрив Каховської ГЕС окупантами як панічний відступ й однозначну спробу попрощатися з цими територіями», - повідомив Анатолій Якименко.

За словам публіциста, росія так веде війну, вона вибудувала таку стратегію, орієнтовану на максимальне знищення України, зокрема й на підриви гідроелектростанцій. Як зазначив Анатолій Якименко, хоч ворог і боїться українського контрнаступу, але нам не можна розслаблятися, треба готуватися до підступних дій рф.

«Безперечно, росія зараз боїться українського наступу, але вони не наважуються досі оголосити черговий набір мільйона чи півмільйона в армію. Вони відчувають, що можуть спровокувати соціальну напругу, але це не значить, що вони цього не зроблять», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, чому росія намагається знищити Україну: «Є головна мета».

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, чи є сенс і чи варто після війни відбудовувати Каховську ГЕС.