Про це він розповів на своєму каналі.

«Певні дірки Захід нам закрив по танках та по артилерії. Можна казати, що зараз інтенсивність бойових дій збільшилася. Ми маємо лише офіційні джерела, і навіть якщо подивитися зведення, то ми побачимо, що інтенсивність боїв збільшилася вдвічі», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, великі втрати росіян на фронті свідчать, що на фронті йдуть інтенсивні бойові дії. Як зазначив Святослав Дубина, ще кілька тижнів тому росія втрачала по 500 військових на день, а зараз уже – понад тисячу.

«Це говорить про характер інтенсивності. На всій лінії розмежування розпочалися активні бойові дії», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Анатолій Якименко пояснив, чи підрив Каховської ГЕС свідчить про відступ оккупантів: «Росія зараз боїться».

Також Знай.ua повідомляв про Бахмут, Бєлгород чи Донбас: експерт розповів, де розпочався контрнаступ ЗСУ.