Про це він розповів на каналі «Політика і світ».

«Треба було побудувати «бетонну стіну» між росією та Україною. Це фортифікаційні споруди, це укріплення кордонів, це мінування певних ділянок кордону. Ми повинні були максимально взяти до уваги, що війна можлива, що вторгнення можливе, і треба укріплювати всі свої кордони», - повідомив Ігор Шевченко.

За словами юриста, необхідно було укріплювати армію й розвивати власний військово-промисловий комплекс, адже ще до війни в України був потенціал. Як зазначив Ігор Шевченко, потрібно було мислити стратегічно, і визначати головним пріоритетом української держави саме безпеку.

«Усе починається з безпеки, будь-якій державі не потрібні ні економіка, ні дороги, якщо вона не може захистити свої кордони. Це перше, у що треба вкладати гроші», - заявив Ігор Шевченко.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, підприємець Павло Себастьянович пояснив, як можна подолати наслідки корупції в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов розповів про новий пакет військової допомоги від партнерів: скільки і які снаряди отримає Україна.