Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Ми навіть коли в дитинстві йшли грати футбол і ділилися на команди, ми ставили суддею людину, якій довіряли. Те саме має бути і зараз із суддями, прокурорами, які представляють інтерес громади», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, до районних відділів поліції людей теж треба обирати самостійно, їх не повинен призначати хтось «згори». Як зазначив Павло Себастьянович, люди, які обирають людину на певну посаду, повинні добре її знати, повинні знати все про її минуле.

«І коли ми знатимемо, хто у нас суддя, хто прокурор, чим вони живуть, тоді розпочнеться нормальне життя, і ми почнемо долати наслідки корупції», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, підприємець Павло Себастьянович пояснив, чиї доходи в Україні не повинні оподатковуватись: «Це про рівень добробуту».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, чому важлива взаємодія суспільства та влади в державі: «Досі не налагоджений діалог».