Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Відбулася трансформація, і всі (західні політики – Ред.), хто там тільки може бути, кажуть, що все, тут однозначна ситуація, Україні треба надати зброю, вона повинна переважно все зробити на полі бою, для цього є всі можливості. Не можна не звертати увагу, що відбулися певні такі ментальні трансформації», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, абсолютно всі зараз розуміють, що інших виходів, окрім як перемоги на полі бою, для України бути не може. Як зазначив Анатолій Якименко, у всіх змінилося уявлення війни, адже те озброєння, яке нам відмовлялися поставляти ще рік тому, зараз Україна вже отримала.

«Усі розуміють, хто на що здатний, бій має свою психологію. Те, що, наприклад, було не зрозуміло в березні минулого року, то сьогодні в червні – це уже очевидні й зрозумілі речі», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Снєгирьов розповів про новий пакет військової допомоги від партнерів: скільки і які снаряди отримає Україна.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко пояснив, як НАТО може врятувати свою репутацію: «Має надати військову допомогу».