Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Помилковість цього підходу полягає в тому, що Україна не має вибору. Якщо росія не погоджується на жодні умови, Україна все одно не може здатися. Тому що здача означає ліквідацію української державності», - повідомив Пьотр Кульпа.

За словами політолога, якщо Україна відмовиться від своїх територій і дозволить росії їх забрати, то вона перетвориться на раба рф. Як зазначив Пьотр Кульпа, здача територій - це допомога росії в реалізації її імперських планів.

«Всі розуміють з першого дня, що агресором є росія, що вона воюватиме доти, доки у неї не закінчаться ресурси, доки не буде розбита на полі бою. Тому тут лише військовим шляхом можна вирішити це питання», - заявив Петро Кульпа.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт розповів, якими способами росіяни намагаються затримати контрнаступ ЗСУ.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов розповів про новий пакет військової допомоги від партнерів: скільки та які снаряди отримає Україна.