Про це він розповів на своєму каналі.

«Президент Об'єднаних Арабських Еміратів приїхав до росії не для того, щоб співпрацювати з президентом-вбивцею, з президентом, який перебуває у розшуку. Він приїхав «пограбувати» рф. Що зараз відбувається в росії? Відчуття таке, що ще тижні два-три, і все впаде», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, таке відчуття з'явилося усередині росії серед фінансових еліт. Як зазначив Михайло Шейтельман, російські мільйонери відчувають, що путіна можуть убити будь-якого дня, що почнеться якесь свавілля, тому вони шукають країну для притулку. Ні на Заході, ні в Китаї прийняти їх не готові.

«Тому я думаю, що приїхав президент ОАЕ сказати, щоб брали свої тривожні валізки, приїжджали та привозили свої мільярди. У Дубаї готові приймати таких біженців», – повідомив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог розповів, чим сьогодні займається кремль: «Кому потрібний президент із ордером на арешт?».

Також Знай.ua повідомляв, що експерт прокоментував приїзд лідерів країн Африки до Києва: «Васали путіна».