Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Під Курськом є місто Курчатов, де є атомна станція, де знаходиться центр ядерних досліджень. До українського кордону там смішна відстань – до 100 кілометрів. Ми опинилися в ситуації, коли є цілий ряд ядерних об’єктів поблизу, зокрема й Запорізька атомна станція», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, на сьогоднішній день обставини навколо нас і навколо цієї теми складаються так, що будь-яка техногенна катастрофа чи застосування ядерної тактичної зброї росією підвищується в рази.

«Тобто існує на сьогоднішній день ймовірність, яка досить висока, що такий якийсь інцидент із ядерним об’єктом чи ядерною боєголовкою може статися», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, коли ЗСУ вийдуть на кордони 23 лютого 2022 року.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Співак розповів про різні грані війни: «З одного боку Україна бореться за свободу, а з іншого боку чиновники крадуть».