Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Звичайно, нам потрібні вибори. Це вигідно західним союзникам і це вигідно Україні. І я говорю про зараз. Ці вибори вигідні всім, вони не вигідні тільки росії», - повідомив Сергій Гайдай.

За словами політтехнолога, росія впродовж усієї війни говорить про злочинну владу в Україні, про режим. Як зазначив Сергій Гайдай, вибори в Україні вкотре зруйнують цей наратив, покажуть, що у нашій державі панує демократія, і народ сам обирає собі владу.

«На відміну від них (росіян – Ред.), у нас постійно обирають, у нас завжди відбуваються вибори. І технічно це (проведення виборів – Ред.) теж можливо», - заявив Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Толкачов пояснив, як Україні не втратити свою професійну еліту після війни.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Корнієнко розповів, як зміниться українська політика у ЄС: «Ми нікуди від цього не дінемося».