Про це він розповів на своєму каналі.

«Ядерну ракету ніхто ніколи не використовував, тому її ніколи й не збивали. Якщо говорити про тактичну ядерну зброю, то носії не вирізняються жодним чином. Не можна сказати за її траєкторією, польотом, чи в неї ядерна вибухівка, чи звичайна. І протиракетному комплексу немає різниці, що там всередині ракети, він її буде збивати», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, після збиття ракети з ядерною боєголовкою ми про це дізнаємося, зокрема й завдяки зовнішньому вигляду ракети. Як зазначив Олександр Кочетков, також буде певний спалах радіоактивності, який пошириться на незначну територію довкола.

«Це будуть сотні метрів, може, кілометр, але це одразу фіксується», - додав Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів, чи можливі ядерні удари по території України: «Є цілий ряд об’єктів поблизу».

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, коли ЗСУ вийдуть на кордони 23 лютого 2022 року.