Про це він розповів у програмі «Пульс тижня» з Олексієм Буряченком.

«З одного боку, нам хочеться почути, як наші хлопці на «Бредлі», на «Леопардах», на дійсно якісній потужній техніці просунулися, зайняли нові позиції, нові рубежі, нові населені пункти. Але, з іншого боку, я розумію, може, цього не потрібно робити, щоб десь там не давати інформацію ворогу раніше, аніж потрібно?», - міркує Олександр Буряченко.

Як пояснює гість програми, телеграм-канали, які закидають нам росіяни, мають на меті викликати в українців незадоволення владою і сумніви у ЗСУ, в успіху контрнаступу. Саме тому, констатує вона, у мережі й поширювалися ці відео із підбитою західною технікою, тобто росіяни із цим працюють дуже круто.

«Ми хочемо перемоги, чи хочемо видимість цієї перемоги, як у радянських фільмах? Тисяча танків, літаки – цього не було насправді, але радянський кінематограф створив такі моменти, і люди уявлять, що, якщо це наступ, то він має бути таким, там путін виходить весь у сльозах, що москва згоріла», - пояснює Олег Лісний.

Тим не менш, констатує він, так не буде. Як згадує експерт, Харківська операція була одна, Херсонська – більш тривала, а цю кампанію не можна навіть назвати контрнаступом, це радше літньо-осіння кампанія, яка буде довгою, але результативною.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, що, отримавши ордер на арешт, путін став недієздатним президентом, тому мета №1 – зняти його.

Також Знай.ua писав про те, що Корнієнко розповів, як зміниться українська політика в ЄС.