Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Я взагалі прихильник того, що політичні заяви має робити вище військово-політичне керівництво нашої країни. Поки що коментує будь-хто, але не наша влада, яка дає дуже скромну інформацію, і їх можна зрозуміти», - повідомив Олег Старіков.

За словами військового експерта, будь-які заяви від вищого керівництва країни під час війни мають бути кілька разів зважені. Як зазначив Олег Старіков, має діяти самоцензура, адже інформаційна складова війни також має величезний вплив на бойові дії.

«У російсько-українській війні кожне слово має мати інформаційне навантаження, воно має бути 20 разів продумано та перевірено», - заявив Олег Старіков.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Співак розповів про різні грані війни: «З одного боку Україна бореться за свободу, а з іншого боку чиновники крадуть».

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Корнієнко розповів, як зміниться українська політика у ЄС: «Ми нікуди від цього не дінемося».