Про це вона розповіла у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Людина здійснює вибори з того, що в ній уже було закладено у попередніх втіленнях. І на це втілення вона зробила такий вибір, йому дали певну нову гру, нове тіло, із якого він проживає вже це справжнє життя», - стверджує Таїсія Мельник.

Тобто, констатує експерт, можна собі тільки уявити, яка колосальна кількість зв'язків у людини утворюється, коли вона втілюється в сьогоденні, згадуючи минуле шляхом того, що її включає звук, крик, поворот голови, жест.

Тобто, констатує вона, це може бути що завгодно, навіть те, що ніяк не пов'язане з ризиком, проте у людини вибудовується її особиста внутрішня картинка, яка її тригерить і, відповідно, підтягує на той рівень свідомості, який був у якомусь із минулих втілень, яке зараз включається найбільше.

«Це як ми дивимося на мікшер, де загоряються лампочки, і ми говоримо, що ось якась лампочка зараз загорілася, і ця лампочка безпосередньо пов'язана з якимось життям», - пояснює Таїсія Мельник.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович пояснив, що не так з українською податковою системою.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, де ЗСУ завдадуть основного удару по росіянам.