Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Байден – це той президент, який каже, що вони готові підписати документ, де йдеться, що вони мінімум 10 років готові допомагати Україні і постачати зброю», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Також він нагадує, що під час розмови щодо членства України в Альянсі Байден заявив, що шлях до НАТО важкий, але вони дійсно готові забезпечувати Україну зброєю щонайменше 10 років. До того ж, додає експерт, президент США хоче провести цей документ через Конгрес, щоб ніхто, хто прийде на посаду після Байдена, не зміг припинити допомогу Україні. Тому, переконаний він, без України про Україну ніхто ні про що не буде домовлятися.

«Відносини між Китаєм та США непрості, але товарообіг між ними у 800 мільярдів доларів. Тобто ми розуміємо, що 800 мільярдів і 190 мільярдів, які є сьогодні між Китаєм і росією, це у 4 рази менше. А додайте ще до 800 мільярдів 700 мільярдів, які є між Китаєм і ЄС, отримаєте 1,5 трильйонів доларів», - зазначає Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович пояснив, що не так з українською податковою системою.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, де ЗСУ завдадуть основного удару по росіянам.