Про це він розповів на своєму каналі.

«Хочеться подумати про те, що на нас чекає попереду. Майбутнє починається вже за секунду. Якщо ми будемо до цього ставитись саме так, то, я думаю, ми швидше рухатимемося до якихось глобальних цілей. Треба розуміти, що майбутнє твориться буквально щосекунди», - заявив Святослав Дубина.

За словами військового, багато зараз можна почути закликів змінювати щось у країні, проводити реформи лише після війни. Як зазначив Святослав Дубина, також багато хто вважає, що саме ЗСУ мають прийти і навести лад усередині країни, знімаючи тим самим із себе відповідальність.

«І це мене реально лякає, мене лякають ці тези. Ми не знаємо, коли війна закінчиться, у нас війна триває 10 рік. І якщо говорити про майбутнє, то у нас має бути основа, від якої ми зможемо відштовхнутися», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Сергій Гайдай розповів, чи можливо в Україні під час війни провести вибори: «Це вигідно».

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Лісний пояснив, як швидко сьогоднішній контрнаступ ЗСУ дасть результати.