Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«До чого ще може росія вдатися? Перше – вона вдаватиметься до поступальних керованих процесів. Мобілізація може бути таким? Безперечно. Наприклад, улітку почнуть спочатку розігрівати громадську думку, акуратно проводити мобілізаційні дії», – розповідає Олег Постернак.

Також він зазначає, що є інформація про сирійських найманців у складі російської армії, і справді росія має можливості для рекрутингу іноземців, а що найгірше – є й гроші для цього.

«Суттєвих економічних ускладнень росіяни не мають зараз. Санкції мають характер проблем для економіки відкладеного формату. Це визнає багато хто», - стверджує Олег Постернак.

Зокрема, зазначає гість програми, Індія готова й надалі купувати російські нафтопродукти і годувати російську оборону. Крім цього, додає він, західні деталі в нових російських ракетах і далі знаходитимуть, комплектуючі потраплятимуть в рф через подвійний імпорт. Тим не менш, підкреслює експерт, ми очікуємо більш серйозних потрясінь для росії.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Лісний пояснив, як швидко сьогоднішній контрнаступ ЗСУ дасть результати.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів про перші етапи настання ЗСУ.