Про це він розповів у своєму блозі.

«Одна з головних складових воєнних дій у 21 столітті – це інформаційний фронт. Ворог усіляко намагається дестабілізувати ситуацію, а головне – підірвати віру українців у те, що цей контрнаступ буде успішним», - пояснює Максим Ялі.

Як він зазначає, формально це називається контрнаступом, а насправді це наступ, наступальні дії, і, природно, наступати завжди складніше, ніж оборонятися, є класична формула 3:1, але й втрати сторони, що обороняється, можуть перевищувати.

Тому, констатує політолог, ми й бачили перші кілька днів усі ці кадри підбитих «Леопардів», «Бредлі», мовляв, усе зникло, починається вся ця лавина новин, роликів у російських пабліках, які, на жаль, багато українців тягли до себе, в український інформаційний простір.

«Звичайно, це негативно вкладалося, понеслася зрада. З цим, безперечно, треба боротися. Не варто робити жодних висновків, бо сама суть наступальних операцій – це тривалий процес», - наголошує Максим Ялі.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Рохов заявив, що політпартії мають перестати бути утриманцями держави та стати нашими архітекторами майбутнього.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував приїзд лідерів країн Африки до Києва.