Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Нещодавно парламент ухвалив новий закон «Про права споживачів». Загалом закон про захист прав споживачів діяв з 1991 року. Але закон був уже старий, і він не враховував діяльність онлайн-майданчиків, інтернет-магазинів, якими ми користуємося. І ось тому закон вирішили поновити», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, нерідко інтернет-торгівля призводить до нечесної конкуренції та масового порушення прав споживачів. Як зазначила Ельвіра Кириленко, люди можуть відверто брехати щодо якості товару та його зовнішнього вигляду.

«І по гарячих слідах Держспоживслужба не може знайти ці магазини, бо найчастіше вони не вказують ніде свою офіційну адресу. І тому вирішили створити новий закон, щоб врегулювати діяльність інтернет-магазинів», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Павло Себастьянович пояснив, що не так із українською податковою системою: «Схеми залишилися».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Сергій Гайдай розповів, чи можливо в Україні під час війни провести вибори: «Це вигідно»