Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Кабмін зареєстрував законопроект у Верховній Раді, яким передбачена можливість забирати у боржників депозити у рахунок боргу. Ті, хто потрапить до реєстру боржників, не зможуть купувати машини, квартири, оформляти їх на себе. Але новий спосіб боротьби з боржниками ще має отримати підтримку в парламенті», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, згідно з документом, уряд хоче забирати у боржників рахунок боргу, депозити, цінні папери та інше майно, яке знаходиться на зберіганні у банках. Як зазначила Ельвіра Кириленко, до реєстру боржників може потрапити буквально кожний.

«Наприклад, ті, хто забув заплатити за комуналку, забув сплатити аліменти, кредити і так далі. З травня місяця у таких боржників вже заарештовуватимуть банківські рахунки, незалежно від суми боргу», - заявив Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Павло Себастьянович пояснив, що не так із українською податковою системою: «Схеми залишилися».

Також Знай.ua повідомляв, що Ельвіра Кириленко розповіла, як інтернет-магазини порушують права споживачів та як держава з цим боротиметься.