Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Ми не дали їм (окупантам – Ред.) реалізувати найголовнішу складову успішного наступу – це готовність середовища прийняти цей парад. Оці прості люди запобігли можливості спокійно працювати російським терористичним групам, диверсійним угрупованням, десантним і штурмовим групам ворога», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, прості українці, які взяли до рук зброю на початку війни не дали ворожій агентурі, на яку покладалася російська федерація, виконувати свої завдання. Як зазначив Олександр Новохатський, під час першої фази війни кремль покладався саме на агентуру.

«І в цю першу фазу мали бути захоплені державні будівлі, органи самоврядування. І гауляйтери (російські агенти – Ред.) мали взяти під контроль середовище, яке мали посилити десантними групами й іншими посіпаками, які повели парад», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Лісний пояснив, як швидко сьогоднішній контрнаступ ЗСУ дасть результати.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі розповів, де ЗСУ завдадуть основного удару по росіянам.