Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Треба розуміти, що насправді вся та фінансова допомога, яку ми отримуємо від наших партнерів, не може йти на підтримку ЗСУ. Це заборонено навіть їхніми національними законодавствами. Тобто ті гроші, які ми отримуємо від наших партнерів, не можуть витрачатися на підтримку Збройних сил», - пояснює Валентин Гладких.

За словами аналітика, потрібно розуміти, що економіка все одно функціонує, а тому все одно потрібно створювати робочі місця, треба, щоб люди отримували зарплату, щось купували, стимулювали внутрішній попит, сплачували податки, які будуть потім потрапляти у державний бюджет, і їх ми вже можемо використовувати на підтримку ЗСУ.

«Тому я би не був таким категоричним, і не долучився би до хору тих голосів, які вважають, що не треба нічого робити, а все треба витрачати винятково на Збройні сили. По-перше, так не буде», - підкреслює Валентин Гладких.

Як пояснює гість програми, будь-яка людина, яка хоч раз у житті грала у будь-яку стратегічну гру на комп’ютері, прекрасно розуміє, що все одно треба вирішувати сукупність питань. Тобто, констатує він, не можна взяти всі ресурси, які у тебе є, і спрямувати на формування військових юнітів, це підкошує твій економічний базис.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дубина пояснив, що заважає Україні змінюватись.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, чи найняла росія сирійських найманців до своєї армії.