Про це вона розповіла у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як пояснює гостя програми, регресія – це не гіпноз, для неї важливо, щоб людина була усвідомленою, пам'ятала все, розуміла, що з нею відбувається, вона перебуває у стані, близькому до альфа-хвилі, у медитації. До того ж, додає вона, людині нічого не вселяється, як у гіпнозі, не переконується, вона здатна сприймати інформацію, пам'ятати її, аналізувати після сесії.

«Регресія – це не для всіх. Регресія для тих, хто настільки вже готовий свідомістю і насамперед тілом, тому що для цього потрібна хороша фізична підготовка. Ця подорож, начебто ти зі швидкістю світла переміщаєшся часом у якусь точку, яку хочеш спостерігати», - пояснює Таїсія Мельник.

Також, розповідає експерт, під час сесії людина зазнає якихось перевантажень, бо потрібно переміститися у своє фізичне тіло, а є ще й інші тіла – ментальне, астральне, казуальне, космічне… За її словами, коли людина досягає вже такого рівня свідомості і готовності, вона може подорожувати і переміщатися, але для цього потрібна практика, не багато людей на це здатні.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи збільшиться в Україні рівень інфляції і коли.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких розповів, чи можна все фінансування віддавати на фронт.