Про це вона розповіла у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як пояснює експерт, якщо ми уявимо собі, що наша свідомість – це архів чи картотека, то ми перегортуємо все, наприклад, на букву «В», і одразу підтягуються різні війни, одна з них – Друга світова, інша – сьогоднішній день. Тобто, констатує гостя програми, вони начебто приклеюються подієво, один під одним лежать.

«Для душі це на рівні смертей, колекція смертей так звана. Сьогоднішній день особливо настільки тригерить і турбулює багатьох людей навіть несвідомо, тому що багато хто відчуває цей стан смерті і стан жертви, тому що у кожної людини так чи інакше він був у тому чи іншому житті», - розповідає Таїсія Мельник.

Що стосується самого механізму, як це працює, то, зазначає вона, люди найчастіше уявляють собі це як якийсь новий атракціон, нову пригоду. Тобто, пояснює регресолог, ми вже всі розваги побачили, як би мультики подивилися і хотілося б спробувати щось нове, ментальний інтертеймент, але це так не працює.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, як Китаю вдалося економічно захопити далекий Південь.

Також Знай.ua писав про те, що Рій розповів, чи Китай відвернувся від росії.