Про це він розповів на своєму каналі.

«Кожен має свої інтереси, і кожен має свою стратегію, яка має на увазі обман партнера. Але на якомусь етапі, і ми його зараз спостерігаємо, їхні інтереси та дії збігаються. Тому вони (путін та Лукашенко – Ред.) йдуть паралельними коліям», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, путін любить ховатися за спинами слабких і стріляти звідти по ворогах. Як зазначив Олександр Кочетков, розміщення ядерної зброї на території Білорусі – це спроба сховатися за білорусами та загрожувати з їхньої території ядерною зброєю.

«Путін розраховує на те, що, якщо буде превентивний або удар у відповідь, то він буде по Білорусі, а путін у себе там у бункері відсидиться і виявиться непричетним», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Дмитро Левусь пояснив, чому вторгнення в Україну стало для росіян великою помилкою: «Не збирається здаватися».

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Гудков розповів, чи можуть російські еліти самі здати путіна.