Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченком.

«Мені здається, що це не перша стадія контрнаступу, коли йде бронетехніка, прорив. Як на мене, вибиваються спочатку тили, склади, логістика, кошмарять першу і другу лінію оборони. Наші Збройні сили це розуміють і цим займаються, вони вибивають склади, логістику, забезпечення, а без цього, ми розуміємо, будь-яка армія втрачає потенціал», - міркує Олексій Буряченко.

За словами гостя програми, найбільше танковому наступу заважають мінні поля. Як він пояснює, у нас є спеціальна радянська і сучасна західна техніка, яка допомагає розміновувати поля, але ворог має можливість відразу стріляти системами залпового вогню і знову мінувати ті самі дороги, які ми тільки-но розчистили. Тому, констатує експерт, якщо ми будемо знищувати ці установки, засоби, які можуть повторно мінувати, все, нам буде краще, зараз нам треба їх виснажити.

«Якщо прорвати і просунутися далі, тоді вже і вони не зможуть атакувати, а от поки ми доходимо до цього, тут найважчі прильоти», - зазначає Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, як Китаю вдалося економічно захопити далекий Південь.

Також Знай.ua писав про те, що Рій розповів, чи Китай відвернувся від росії.