Про це він розповів у своєму блозі.

«Вибори? Серйозно? Наступного року в Україні? Від кого це залежить, цікаво? Чи не від того, чи встигнемо ми перемогти російську федерацію? Чи не від того, чи виведе росія війська з території України? Які вибори? Як ви собі зараз уявляєте вибори?», - запитує Михайло Шейтельман.

Як він нагадує, у Конституції України записано, що вибори не можна проводити під час дії воєнного стану, і на це є безліч причин. Експерт пояснює, що з країни виїхали щонайменше 5 мільйонів осіб, голосування в посольствах – річ важка, бо не у всіх містах вони є, частина українців у російському полоні, мільйон військових на фронті, багато хто на окупованих територіях, 100 тисяч військових навчаються за кордоном .

Тому, констатує політтехнолог, багато українців фізично не зможуть голосувати, тому провести вибори – це означатиме порушити Конституцію. Також він нагадує, що у демократичній Британії під час Другої світової виборів не було 10 років, тобто це є нормальна світова практика.

«Коли я чую, що в Україні має хтось проводити вибори, ви серйозно? Це можна почути лише від ворогів. Я маю на увазі, що думка про те, що треба провести вибори – це спроба підриву нашої безпеки, підриву нашої системи управління, і все це приходить із росії», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Позній пояснив, що сьогодні Європа вирішила розвивати свій бізнес і в Україні, а відтак це ще одна причина захищати нашу державу.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков пояснив, навіщо путін розмістив на території білорусі ядерну зброю.