Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Поки що це лише розмови, але в Україні хочуть запровадити платні дороги. Україна готує проект запуску таких доріг у Дніпропетровській, Київській, Львівській, Одеській та Полтавській областях. Вартість всього проекту становить 6,5 мільярдів доларів», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, уряд уже вніс законопроект, який дозволяє реалізувати цю ініціативу. Як зазначила Ельвіра Кириленко, за проїзд платними дорогами з водіїв стягуватиметься певна плата.

«У будівництві платних доріг в Україні зацікавлений Євросоюз, а точніше їхні компанії. Платні дороги потрібні для того, щоби покривати витрати на будівництво нового полотна», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, чи збільшиться в Україні рівень інфляції і коли.

Також Знай.ua повідомляв, що Валентин Гладких розповів, чи все фінансування можна віддавати на фронт.