Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Коли ми кажемо про позицію американського Конгресу, передусім ми маємо на увазі позицію американського народу, тому що це його законно вибрані представники, які своїми устами і рішеннями промовляють волю всього американського народу», - зазначає Олександр Краєв.

Як він розповідає, на фоні накалу пристрастей щодо виборів у США та інформаційних провокацій, американська законотворці вирішили, що важливими є питання тривалості підтримки України, кінець війни і українська перемога. У резолюції вказується, продовжує він, що ціль – це відновлення територіальної цілісності України, справедливий мир із притягненням до відповідальності всіх винних, компенсації і вступ у НАТО.

Передусім, стверджує експерт, це сигнал усім іншим країнам, якою повинна бути підтримка України. По-друге, додає він, ця резолюція попереджає, що позиція США незмінна попри те, що під час передвиборчих перегонів можливі інформаційні провокації, адже кандидати будуть загравати з абсолютно різним електоратом і можуть висловлювати скептично українські заяви.

«І саме тому, аби жодні такі речі не ставали на заваді нашим партнерським, дружнім відносинам у стратегічній перспективі, американський Конгрес закріпив погляд американського народу на нашу співпрацю і перемогу. Тобто, що би зараз не заявив умовний Трамп або Десантіс, або кандидат Кеннеді від Республіканської партії, яка б заява не прозвучала з їх вуст, ми маємо пам’ятати, що позиція американського народу дуже чітка і вона є проукраїнська», - пояснює Олександр Краєв.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, що не так із миротворчою місією Папи Римського.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен розповів, чи понесе суровікін покарання за військовий заколот у росії.