Про це він розповів на своєму каналі.

«За даними російських воєнкорів, суровікіна допитують, проводять якісь з ним слідчі дії. А як же так вийшло, що головний ініціатор перевороту, заколоту пригожин спокійно сидить у білоруському готелі, а суровікін, який і не брав участі у цьому заколоті, сидить на допиті?» – повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, суровікін та пригожин близько знайомі, вони мають спільні бізнес-інтереси на Близькому Сході. Як зазначив Борис Тизенгаузен, суровікіна підозрюють у пособництві пригожину, і він точно понесе покарання.

«За цей заколот, який показав путіна як боягузливу людину, має бути хтось обов'язково покараний. За 15 російських офіцерів, льотчиків, яких знищили, має бути хтось покараний. Суровікін свій у міністерстві оборони, тобто він такий щур, який знав про заколот. Він знав, що рухне влада шойгу і герасимова», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, навіщо пригожин насправді пішов на Ростов: «Ніякого держперевороту не було».

Також Знай.ua повідомляв про фарт та понт: аналітик розповів, як пригожин організовував свій заколот.