Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Давайте досягнемо того, щоб ми змогли повернути наші території та перетворити кремль на музей. Тому що ті, хто потрапляють у кремль, стають хворими. Потрібно, щоб росіяни самі змогли покарати своїх, щоб перед трибуналом стояли вбивці, які вбивають наш народ, і щоб прийшли люди розсудливі, які каятимуться», - повідомив Ровшан Тагієв.

За словами громадського діяча, після перемоги України у війні росія понесе покарання та вибачатиметься перед українцями та всім людством за скоєне. Як зазначив Ровшан Тагієв, Німеччина після Другої світової війни, після того, як спробувала знищити цілі нації, все ж таки покаялася і виплатила репарації.

«І лідери Німеччини приходили та покладали квіти жертвам нацизму. І з росією це буде, однозначно буде. Для цього ми маємо цю війну не програти», - заявив Ровшан Тагієв.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський пояснив, чому росіяни досі не закінчили війну: «Їм байдуже».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, що розхитана ситуація всередині росії допомагає Україні на фронті.